Reinigen

Vanaf nu is het mogelijk uw matras te laten reinigen zonder het gebruik van chemicaliën.
MatrasreinigingVlekverwijdering
Of u nu allergisch bent of niet, het is voor iedereen aangenaam om in een ‘gezond’ bed te slapen.
Doordat onze huizen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn, dubbele beglazing en vaak ook centrale verwarming hebben, stijgt het aantal huisstofmijten, bacteriën en virussen in onze matrassen. Het gevolg hiervan is dat we een toename zien in het aantal mensen met astmatische aandoeningen, eczeem, hooikoorts, verstopte neus, tranende ogen, jeukende huid en andere allergieën.
Matrassen zijn de meest vervuilde objecten in huis aangezien deze de perfecte schuilplaatsen zijn voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig. We spenderen ongeveer een derde van ons leven op een matras. Het gaat hier om zeer intensief lichamelijk contact, op een matras dat ongemerkt vervuild is en hiermee potentieel gevaar voor uw gezondheid oplevert. Matrassen kunnen nu eenmaal niet gewassen worden.
Reinigen matras, 100% milieuvriendelijk en betaalbaar
Reinigen matras, gezond duurzaam en betaalbaar
Het is voor iedereen fijn om in een mooi en hygiënisch bed te slapen. Dit is de reden dat vele hotels, vakantieparken en particulieren hun matrassen laten reinigen met de MatrasCleaner methode. Iedereen heeft recht op een ‘gezond’ matras of dat nu thuis of buitenshuis is.
Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij u de oplossing om uw matrassen op een milieuvriendelijke manier te reinigen.
Informeer u verder op onze website en vraag zonder enige bijkomende verplichting onze gratis testreiniging aan.
Wij wensen u alvast een gezonde en schone nachtrust toe.
Lees meerGratis testreiniging