MatrasCleaner Midden-Nederland

Vlekverwijdering

Vlekken uit het matras verwijderen

Na de diepte reiniging kunt u ook de vlekken uit uw matras laten verwijderen. We gebruiken een innovatieve methode die alle organische vlekken uit matrassen verwijdert. Hierbij kunt u denken aan onder andere urine, transpiratie en bloed.

Vooraf inwendig het matras te laten reinigen is noodzakelijk omdat bij de vlekverwijdering vloeistof gebruikt wordt. Als het matras binnenin vuil bevat zal de vloeistof zich namelijk vermengen met het vuil in het matras.

Bij de vlek verwijderingsmethode van MatrasCleaner Midden-Nederland worden 100% biologisch afbreekbare bestanddelen gebruikt. Deze bevatten geen chloor middelen en verwijderen alle soorten organische vlekken en schimmels.

Maak een afspraak
Vlekverwijdering uit een matras geeft een fris en schoon gevoel

Werkwijze

De vlekverwijderingsvloeistof wordt licht over het matras verneveld. Hierdoor zal de vloeistof aan de oppervlakte van het matras blijven en relatief snel drogen. De droogtijd bedraagt slechts 12-24 uur.

Zeer bijzonder aan onze vlekverwijderingsmethode is dat de biologisch afbreekbare vloeistof en activatie poeder reageren op de 420 LED lampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsen.

Bij deze ongeëvenaarde gepatenteerde methode, uniek in de wereld, is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezels van het matras. Uw matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De organische vlek wordt binnen 12 uur volledig opgelost.

Uw matras ziet er weer uit als nieuw!

 

Voordelen

Biologisch afbreekbare methode

Droogtijd slechts 12-24 uur

Veilig voor de vezels van uw matras

Verwijdert alle soorten organische vlekken zoals urine vlekken, transpiratie vlekken en bloedvlekken maar ook kattenurine en zeer moeilijk te verwijderen kattenpis geur, koffie- en theevlekken, diverse schimmelsoorten zoals zwarte schimmel, rode schimmel etc.

 

Maak een afspraak