MatrasCleaner Midden-Nederland

Zakelijk

Waarom MatrasCleaner Midden-Nederland uw accommodatie naar een hoger niveau kan tillen?

Als gastheer/gastvrouw besteedt u natuurlijk de grootst mogelijke aandacht en zorg aan het welzijn van uw gasten. U biedt een comfortabele slaapgelegenheid, een gastvrije ambiance en culinair genot. Bovendien zorgt u ervoor dat alles voldoet aan de hygiënenormen.

Als uw gasten tevreden zijn, bent u dat ook!

Neem contact op!
Zakelijk gezien groeien met huisstofmijt- en bacterievrije matrassen

Trek nieuwe gasten aan, behoud bestaande gasten en blijf uw concurrenten voor

Gelukkig is er nu de revolutionaire manier om matrassen te laten reinigen; de MatrasCleaner. Uit proeven is gebleken dat de MatrasCleaner methode 99,99% van de bacteriën doodt, huidschilfers en de aanwezige uitwerpselen van huisstofmijten verwijdert en de matrassen een heerlijke frisse geur geeft.

Meer info matrasreinigingNeem contact op!
  • Het vuil wordt verwijderd door middel van gepatenteerde 4-fasen systeem.
  • Onze methode is vrij van chemicaliën.
  • Geuren zoals rook, urine en transpiratie worden geneutraliseerd.
  • Omdat onze methode droog, chemievrij en op locatie toegepast wordt, zijn de matrassen direct na reiniging te gebruiken en kunnen uw gasten de bedden beslapen.
  • U gebruikt onze allergie reducerende, geur neutraliserende en reinigende MatrasCleaner anti huisstofmijt spray eenmaal per maand om de matras hygiëne tussen de reinigingen door te kunnen blijven waarborgen.
  • Wij komen bij u op locatie om uw matrassen te reinigen.

Uw matrassen weer als nieuw! Met onze innovatieve vlekverwijderingsmethode

Sommige matrassen zijn kwalitatief in een uitstekende staat maar vlekken zorgen ervoor dat u het niet meer aan uw gasten kan aanbieden. MatrasCleaner Midden-Nederland kan alle organische vlekken veroorzaakt door transpiratie, urine, overige lichaamsvloeistoffen, koffie, thee en wijn verwijderen met een unieke methode. Biologisch afbreekbare vloeistof en activatiepoeder worden ter plaatse vermengd en aangebracht op het matras.

Vervolgens activeert een LED paneel met 225 lampen een biologisch reinigingsproces. Nadat de vloeistof is opgedroogd kan het matras direct gebruikt worden. Nabehandeling is niet noodzakelijk. De droogtijd van de vlekverwijdering is slechts 12-24 uur.

Vlekverwijdering door MatrasCleaner Midden-Nederland is milieuvriendelijk, duurzaam en voordeliger dan het vervangen van het matras. Het kan toegepast worden op alle soorten matrassen, toppers en boxspring bodems.

Meer info vlekkenreinigingNeem contact op!

Voordelen van een schoon en hygiënisch matras

Het hele jaar door schone en hygiënische bedden.
Regelmatige reiniging verlengt de levensduur van matrassen.
Maakt uw accommodatie geschikt voor hygiëne bewuste gasten met allergische aandoeningen.
Zorgt voor onderscheidend vermogen door certificering.
Altijd een fris bed.
10 extra onderdeelpunten van Hotelstars Union voor Europese sterrenclassificatie.
Reinigen is milieuvriendelijker en duurzamer dan vervangen.

Bij onze service leveren wij promotiemateriaal waarmee u aan uw gasten kenbaar kunt maken dat uw matrassen gegarandeerd hygiënisch schoon zijn.

 

U krijgt van ons een origineel certificaat, gezonde-nachtrust tentkaartjes voor op de nachtkastjes en elk matras krijgt een hygiënewaarborgzegel.

Uiteraard kunt u zelf vermelden dat u gebruik maakt van onze service in uw eigen promotiemateriaal, uw gastenboeken en op uw website.

Certificering matras reinigen zakelijk
Tentkaartje matras reiniging zakelijk
Matras reinigen waarborgzegel
matras reinigen zakelijk opwaardering van de kamers

Neem contact op