MatrasCleaner Midden-Nederland

Huisstofmijt Spray

Huisstofmijt Spray

Huisstofmijt spray van MatrasCleaner Midden-Nederland is een unieke biologische spray die direct werkt tegen huisstofmijt en neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijt uitwerpselen. We adviseren het gebruik van de matrasreiniger spray eenmaal per maand toe te passen. 

Productinformatie:
MatrasCleaner ANTI-HUISSTOFMIJT-SPRAY is een spray tegen allergie veroorzakende huisstofmijten. Directe inkapseling van huisstofmijt allergenen.

3-voudige werking

Fase 1: Huisstofmijten en huisstofmijt uitwerpselen worden door bestanddelen ingekapseld.

Fase 2: Interventie in de stofwisseling van de huisstofmijt door geurstoffen. Hierdoor wordt de mogelijkheid tot voedingsopname van de huisstofmijten verstoord. De hoeveelheid huisstofmijten vermindert.

Fase 3: Aangename frisse geur en hygiënisch werking tot diep in de vezels door natuurlijke geurstoffen.

Bestel nu!
Anti Hiusstofmijt Spray

Toepassingsmogelijkheden:

De allergeen spray is speciaal ontwikkeld voor matrassen en hoofdkussens maar ook te gebruiken op dekens, beddengoed, gestoffeerde meubels, gordijnen, pluchedieren en andere textielsoorten. Gebruik MatrasClean-Spray ook op uw vakantiebestemming voor een schone nachtrust tijdens uw verblijf.

Gebruiksaanwijzingen:

Laat uw matras eerst hygiënisch reinigen door een gecertificeerd matrasreiniger van MatrasCleaner Midden-Nederland voor het beste resultaat. Voor het gebruik goed schudden. Houd de flacon op ongeveer 30 tot 40 centimeter afstand en spray het te behandelen oppervlakte gelijkmatig in. Ongeveer een klein kwartiertje laten drogen voor het beste resultaat.

Dosering:

Gebruik ongeveer 25 ml per eenpersoons matras bij enkelzijdige behandeling. Advies om dit eenmaal per maand te herhalen.

Voordelen:

Kan op alle textielstoffen gebruikt worden
Droogt snel
Matrassen kunnen na behandeling snel weer gebruikt worden
Neutraliseert de uitwerpselen van de huisstofmijten
Vermindert het aantal huisstofmijten
Verfrist het matras
Biologische bestandsdelen

Huisstofmijt spray

OMSCHRIJVING PRIJS incl. btw
MatrasClean-Spray sproeiflacon (500 ml) € 19.95
MatrasClean-Spray sproeiflacon (1000 ml) € 29.95
MatrasClean-Spray jerrycan (5000 ml) € 115.00
Bestel