MatrasCleaner Midden-Nederland

Werkwijze

Hoe ziet het matrasreinigingsproces eruit?

De werkzijze van MatrasCleaner Midden-Nederland is uniek en de snelste en meest hygiënische manier om matrassen diep, grondig en droog te reinigen.

Een gecertificeerd specialist van MatrasCleaner Midden-Nederland komt bij u thuis en controleert de toestand van uw matras(sen). Het matras wordt gedurende 1 tot 2 minuten getest door middel van diepte reiniging en wordt daarna getoetst op allergie veroorzakende huisstofmijt uitwerpselen. Wanneer u akkoord gaat om het matras te laten schoonmaken, wordt het gehele matras grondig en inwendig gereinigd met een speciaal en uniek reinigingssysteem. Na het reinigingsproces wordt de oppervlakte van uw matras behandeld met MatrasClean-Spray die natuurlijke etherische oliën bevat om te voorkomen dat huisstofmijten zich voortplanten.

Deze diepte reiniging van uw matras(sen) door de MatrasCleaner-specialist vindt voor u geheel comfortabel en zonder enige moeite bij u thuis plaats – zonder chemicaliën, snel, grondig en voordelig!

Maak een afspraak
Werkwijze matras reinigen

Stap 1

Testreiniging van een klein gedeelte van het matras: de mate van vervuiling wordt bepaald en de blootstelling aan allergenen wordt getest.

Stap 2

Belangrijkste reiniging van het gehele matras, duur ong. 20 minuten, reiniging boven- en onderzijde van het matras.

Stap 3

Allergene inactivatie, verfrissing met MatrasClean-Spray gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Stap 4

Aanbrengen van een MatrasCleaner-waarborgzegel op het gereinigde matras.

Matras reinigen werkwijze MatrasCleaner Midden-Nederland

Hoe werkt het?

De MatrasCleaner reinigingsmachine genereert hoogfrequente trillingen. De vuildeeltjes in het matras worden hierdoor losgetrild, verpulverd en afgevoerd in een vacuüm die precies is afgesteld op matrassen.

Tegelijkertijd doodt intensieve UVC-straling de aanwezige bacteriën, virussen, schimmels en sporen. Het reinigingsproces is onschadelijk voor het materiaal, geschikt voor alle matrassen en veroorzaakt gering geluid en geeft geen stof. Het gehele verloop van reiniging is volkomen onschadelijk voor mens en milieu.

Na het reinigingsproces is het matras weer helemaal schoon en kan de lucht weer vrij door het matras circuleren.

Kwaliteit die er toe doet

MatrasCleaner Midden-Nederland is een erkend en gespecialiseerd bedrijf die volgens strikte richtlijnen een succesvolle en grondige matrasreiniging kan garanderen. Als u uw matras door ons laat reinigen ontvangt u een garantie zegel die na het leveren van onze diensten op het matras wordt geplakt.

De matrassen kunnen tijdens het schoonmaken in bed blijven liggen.

Aanbevolen reinigingsinterval: ieder jaar, afhankelijk van de belasting.