MatrasCleaner Midden-Nederland

Vlekken Uit Matras Verwijderen Utrecht

Vlekken uit matras verwijderen Utrecht

Vlekken uit matras verwijderen Utrecht ? Na de diepte reiniging kun je ook de vlekken uit je matras laten verwijderen door MatrasCleaner Midden-Nederland. Het meest innovatieve en gespecialiseerde bedrijf voor matrasreinigen in Utrecht. We gebruiken een unieke methode die alle organische vlekken uit matrassen verwijdert. Hierbij kun je denken aan onder andere urine, transpiratie en bloed.

Vooraf inwendig het matras te laten reinigen is noodzakelijk omdat bij de vlekverwijdering vloeistof gebruikt wordt. Als het matras binnenin vuil bevat zal de vloeistof zich namelijk vermengen met het vuil in het matras.

Bij de vlek verwijderingsmethode worden 100% biologisch afbreekbare bestanddelen gebruikt. Deze bevatten geen chloormiddelen en verwijderen alle soorten organische vlekken en schimmels.

Maak afspraak
vlekken uit matras verwijderen

Werkwijze

De vlekverwijderingsvloeistof wordt licht over het matras verneveld. Hierdoor zal de vloeistof aan de oppervlakte van het matras blijven en relatief snel drogen. De droogtijd bedraagt slechts 12-24 uur.

Zeer bijzonder aan onze methode is dat de biologisch afbreekbare vloeistof en activatie poeder reageren op de 420 LED lampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsen.

Bij deze ongeëvenaarde methode, uniek in de wereld, is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezels van het matras. Je matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De organische vlekken worden binnen 12 uur volledig opgelost.

Jouw matras ziet er weer uit als nieuw!

Voordelen:

Biologisch afbreekbare methode
Droogtijd slechts 12-24 uur
Veilig voor de vezels van uw matras
Verwijdert alle soorten organische vlekken zoals urine-, transpiratie- en bloedvlekken.
Maak afspraak